Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΟ Δήμος Νίκαιας καταγγέλλει την δολοφονική επίθεση του Ισραηλινού στρατού προς τη διεθνή νηοπομπή αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας. Αυτή η ενέργεια αποκαλύπτει τα εγκληματικά σχέδια του
Ισραήλ και γενικότερα των ιμπεριαλιστών ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό.   Η Ισραηλινή Κυβέρνηση ανοίγει ένα νέο γύρο δολοφονικών επιθέσεων έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη και αναβάθμιση των σχέσεών της  με την  Ευρωπαϊκή Ένωση και τις  ΗΠΑ,  με στόχο τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και την εκμετάλλευση όχι μόνο του Παλαιστινιακού λαού αλλά και των λαών της περιοχής.  Η στρατιωτική επίθεση του ισραηλινού στράτου εξυπηρετεί τα γεωστρατηγικά ιμπεριαλιστικά  συμφέροντα των  ΗΠΑ  στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν είναι άμοιροι ευθυνών αφού προώθησαν στρατιωτικές συμφωνίες ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ. και στήριξαν μέσα από την ΕΕ την ισραηλινή επιθετικότητα σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης. Με την αποστολή πολεμικών πλοίων στην περιοχή και την ενεργό συμμετοχή της χώρας μας στο ιμπεριαλιστικό δόγμα περί «καταπολέμησης της τρομοκρατίας», είναι συνένοχες στα εγκλήματα που διαπράττει καθημερινά το Ισραήλ. Τα σημερινά γεγονότα δείχνουν ότι κάθε συμμετοχή του στρατού μας σ’αυτά τα γυμνάσια ενισχύει τα τυχοδιωκτικά σχέδια των ιμπεριαλιστών.
Ο Δήμος Νίκαιας καλεί τους εργαζόμενους , την νεολαία να ενισχύσουν την αντιιμπεριαλιστική τους πάλη και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό , στηρίζοντας το δίκαιο αγώνα του.
http://www.piraeusnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου