Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Κομματική Εκδήλωση Φασούλα 2.700 ευρώ με πρόσχημα εκδήλωση για τα ΤΟπικά ΣΥμβούλια Νέων-Με ΕΞΟΔΑ του Δήμου Πειραιά



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΟΣΥΝ
Ο Αξιότιμος Δήμαρχος Πειραιά κ. Π. Φασούλας πραγματοποίησε μεγάλη εκδήλωση για τη νεολαία του Πειραιά υποτίθεται (κομματική στην πραγματικότητα) ύστερα από απόφαση που ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά και ύστερα από έγκριση δαπάνης...




...2.700 ευρώ!

Στην πραγματικότητα ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε καμία εκδήλωση για τα Τοπικά Συμβούλια Νέων του Πειραιά παρά μόνο για λίγα κομματικά στελέχη της πράσινης νεολαίας!
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο μαγαζί του Πειραιά (Μαρίνα Ζέας), με τη διαφορά όμως ότι ΔΕΝ καλέσθηκαν ΠΟΤΕ τα Εκλεγμένα Συμβούλια Νέων της πόλης.
Μιλάμε για 2.700 ευρώ κ. Φασούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22/3/2010 ως δεύτερο θέμα ημερήσιας διάταξης ήταν εγγεγραμμένο: έγκριση κονδυλίου 2.700 ΕΥΡΩ για την εξής αιτία επί λέξει: «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ».
Σε σχετική απάντηση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής αναφέρεται ότι:

Είναι εκδήλωση του Δήμου Πειραιά προς τους νέους που έχουν εκλεγεί στα Συμβούλια Νέων



ΔΗΛΩΣΗ Συντονιστή Μείζονος Μειοψηφίας



Τάσος Κάρλες: ''Παναγιώτης κερνάει.. Παναγιώτης πίνει!''

Παρότι ψηφίσαμε το θέμα για τους νέους του Πειραιά σε περασμένη συνεδρίαση του Δ.Σ., εντούτοις ο κ. Φασούλας αγνόησε τους αιρετούς-εκλεγμένους νέους των Τοπικών Συμβουλίων του Πειραιά καθώς και σύσσωμη την αντιπολίτευση και κάλεσε στην εκδήλωση μόνο τα παιδιά των κολλητών του.
Σχετικά με τα ''φαγοπότια'' έχω να πω και το εξής: Την ημέρα που ο κ. Φασούλας ισχυριζόταν πως δε σπαταλά χρήματα σε φαγοπότια, μετά από έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. μαζί με παρέα 22 ''κολλητών'' του έκανε λογαριασμό 750 ευρώ που πληρώθηκε από Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά και αυτός! 

ΔΗΛΩΣΗ Επικεφαλής Συνδιασμού ''Το λιμάνι της αγωνίας''
Γιάννης Καρδαράς: «ΜΠΟΥΦΕΣ» ΤΟΥ κου ΦΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΠΙΣΙΝΑ» ΣΤΗ ΖΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΡΟΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 
α) κανείς δεν ειδοποίησε Δημοτικούς Συμβούλους και Παρατάξεις τουλάχιστον της μειοψηφίας

β) Η  συνάντηση με τους νέους πραγματοποιήθηκε παρουσία μόνον του κου Φασούλα  και της πλειοψηφίας.

γ) Ο τόπος της εκδήλωσης ήταν η  «ΠΙΣΙΝΑ» στη Ζέα, όπου και αναλώθηκε  το κονδύλιο των 2.700 ΕΥΡΩ που εμείς ως «ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» καταψηφίσαμε.

      Απλά ο κ. Φασούλας πραγματοποίησε μία προσωπική ή έστω παραταξιακή εκδήλωση με χρήματα του Δήμου Πειραιά.


ΔΗΛΩΣΗ Επικεφαλής Συνδιασμού ''ΑΚΙΚΑΠ''



Νίκος Λεγάκης: ''Ορθώς έπραξα και δεν ψήφισα την δαπάνη των 2.700 ευρώ!''
Συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα του κ. Καρδαρά και έχω να συμπληρώσω το εξής:
Εναγωνίως έψαχνα να βρω την προσωπική πρόσκληση για την εν λόγω εκδήλωση, η οποία βέβαια ποτέ δεν έφτασε!

piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου