Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Περιοδεία Δημάρχου Κορυδαλού για ευχές στους πολίτες και στον εμπορικό κόσμο της πόλης

Περιοδεία στο κέντρο και σε όλες τις περιοχές της πόλης πραγματοποιεί και φέτος ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα.


Ο Δήμαρχος επισκέπτεται κάθε χρόνο τις εορταστικές περιόδους δημόσια και δημοτικά καταστήματα αλλά και τον εμπορικό κόσμο της πόλης προκειμένου να ανταλλάξει ευχές, αξιοποιώντας μια ακόμα ευκαιρία επαφής με τους δημότες.


«Ιδιαίτερα φέτος, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, όπου οι πολίτες καλούνται να στηρίξουν με στερήσεις επώδυνα μέτρα, η αυτοδιοίκηση έχει υποχρέωση με τη σειρά της να σταθεί δίπλα τους με όλους τους τρόπους. Ακόμα και με συμβολικές πρωτοβουλίες που αποκτούν όμως ουσιαστική σημασία» τονίζει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Δήμαρχος αλλά και το σύνολο της διοίκησης του Δήμου από την πρώτη στιγμή έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με τους δημότες. Στο πλαίσιο αυτό καθιερώθηκαν θεσμοί όπως το «Συμμετοχικό Τεχνικό Πρόγραμμα» αλλά και οι μηνιαίες συναντήσεις του Δημάρχου με τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου