Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Διάρρηξη σε ΑΤΜ στην Αγία ΜαρίναΔεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης της παραλιακής ταβέρνας κοντά στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όταν νωρίς σήμερα το πρωί είδε το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος του, να είναι παραβιασμένο και τα χρήματα να λείπουν από το εσωτερικό του. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή, ο δράστης ή οι δράστες, απέσπασαν
τα χρήματα αφού κατέστρεψαν το σύστημα. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου όταν είδε το τι είχε συμβεί ειδοποίησε την αστυνομία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τέτοιου είδους περιστατικά με κλοπή ATM δεν είναι συχνά στο νησί και όπως είναι επόμενο το περιστατικό στην Αγία Μαρία έχει προκαλέσει αίσθηση. Αυτή την ώρα 13:45 άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα του Μεσαγρού βρίσκονται στο σημείο, πραγματοποιώντας τις σχετικές έρευνες. Το ρεπορτάζ του Aegina Portal βρίσκεται σε εξέλιξη και θα σας ενημερώσουμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.

update: Φαίνεται ότι ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες, μπήκαν από την πίσω πλευρά του καταστήματος και αφού έκαναν αποσύνδεση του συναγερμού, κατάφεραν να αφαιρέσουν τα χρήματα που είχε στο εσωτερικό του το μηχάνημα. Το γεγονός ότι αποφάσισαν να "χτυπήσουν" σήμερα, δεν είναι τυχαίο, αφού ενόψει τριημέρου συνήθως τα ΑΤΜ είναι εφοδιασμένα με μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και από τη Σήμανση.
http://www.aeginaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου