Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Απάντηση Δημοτικής Αρχής Πειραιά σχετικά με την Αποχή των εργαζομένων


Διαβάστε την απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Π. Αβραμίδη



Σε σχέση με την από 12/5/2010,18 ανακοίνωση του Σωματείου Οδηγών-Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών του Δήμου μας σχετικά, με την μη καταβολή των υπερωριών μηνός Μαρτίου 2010, έχουμε να παρατηρήσουμε τα πιο κάτω.:


1. Στην συνάντηση με το Δ.Σ  αναλύσαμε ότι το όλο θέμα δημιουργείται από την εμμονή του Ταμείου Π.Δ να παρακρατά ολοσχερώς τους ΚΑΠ του Δήμου από την 1/1/2010.

2.Η Δημοτική Αρχή καταβάλει προσπάθειες σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την χώρα και την Εθνική Οικονομία, για την ομαλοποίηση της ρευστότητας του Ταμείου της. Παράδειγμα και η έγκριση του δανείου των 7.686.467,48 ευρώ, που εγκρίθηκε στο Δημοτικό  Συμβούλιο της 14/5/2010(απόφαση 197) και που φυσιολογικά θα απελευθερώσει μέρος των παρακρατούμενων ΚΑΠ, μειώνοντας έτσι τις συνολικές απαιτήσεις του ΤΠΔ προς το Δήμο.

3.Τέλος επισημαίνουμε,ότι ουδέποτε ενταλματοποιημένη δαπάνη του Δήμου έμεινε απλήρωτη από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και καλούμε τους εργαζόμενους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Εθνική οικονομία και την χώρα, επιδεικνύοντας κατανόηση να βοηθήσουν για το ξεπέρασμα αυτού του προσωρινού προβλήματος.

http://www.piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου