Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός: Με πλάνο πρώτου γύρου

Με γνώμονα το παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου της Super League (4η αγωνιστική) θα παίξει ο Ολυμπιακός στο σημερινό αγώνα των πλέι οφ, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην «Τούμπα».





Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει τότε 2-1, κάτι που θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν και σήμερα, διατηρώντας την παράδοση που τους θέλει να μην έχουν χάσει από τον «δικέφαλο του Βορρά» από την αγωνιστική περίοδο 2007-08.



Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ντουντού Σεαρένσε, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί.



Ο «Τόρο» είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» και, αν τελικά καταφέρει να αγωνιστεί, θα καλύψει το κενό του Ντουντού και οι υπόλοιποι της ενδεκάδας θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ.



Εν τω μεταξύ, οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση να κρατήσουν και για τη νέα περίοδο τον Χεσούς Ντάτολο. Ο Αργεντινός αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι και ο Ολυμπιακός, για να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πληρώσει την ακριβή ρήτρα του.



Όμως, ο ίδιος ο Ντάτολο γνωρίζει πως, αν επιστρέψει στους «παρτενοπέι», δύσκολα θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει. Έτσι, η παραμονή του στο «Καραϊσκάκη» θα υπάρξει μόνο στην περίπτωση της ανανέωσης του δανεισμού του.



http://www.piraeuspress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου