Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Συνάντηση Δημάρχου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ

Συνάντηση γνωριμίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ Ηρακλή Δρούλια είχε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης για θέματα σχολικής στέγης. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσε για το μεγάλο πρόγραμμα ανέγερσης έξι σχολικών κτιρίων στην πόλη.



Πρόκειται για ένα Νηπιαγωγείο, ένα Δημοτικό, μια νέα πτέρυγα Δημοτικού, καθώς και το Ειδικό Σχολείο, ένα Γυμνάσιο κι ένα Κλειστό Γυμναστήριο σε έκταση 12 στρεμμάτων στην οδό Σταματοπούλου.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα τρία σχολεία, το 8ο Νηπιαγωγείο (φωτό), το 6ο- 8ο Δημοτικό καθώς και η νέα πτέρυγα του 9ου Δημοτικού, ενώ ο Δήμαρχος ζήτηση την επιτάχυνση των διαδικασιών για τα κτίρια της οδού Σταματοπούλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ δεσμεύτηκε ότι μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δημοπράτησης του Ειδικού Σχολείου και του Κλειστού Γυμναστηρίου, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί και η μελέτη κατασκευής του 8ου Γυμνασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων που θα καλύψουν τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών ήταν βασική δέσμευση της δημοτικής αρχής στον τομέα της παιδείας με πρώτα δείγματα γραφής την ταχύτατη ολοκλήρωση του συγκροτήματος του 1ου-2ου Λυκείου και την παράδοση σε χρόνο ρεκόρ του συγκροτήματος του πρώην ΤΕΕ, του μεγαλύτερου εκπαιδευτηρίου της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

1 σχόλιο:

  1. Πάνε και τα σχολεία;
    ΚΆΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ
    θΥΜΑΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ
    http://mirmigi.blogspot.com/2010/05/blog-post_5266.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή