Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Σπατάλη χωρίς όρια στο Δήμο Πειραιά!...

Έχουν δοθεί 48 κινητά σε ...άγνωστα πρόσωπα. Τι ...δεν βρήκαν οι ελεγκτές! Τεράστιοι οι λογαριασμοί...
48 κινητά τηλέφωνα σε άγνωστα πρόσωπα εντόπισε έρευνα στο Δήμο Πειραιά!
Παρουσιάζουμε αποκλειστικά τους αριθμούς...
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… 48 -ναι 48!- καλά διαβάσατε, είναι τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν άγνωστα πρόσωπα στο Δήμο Πειραιά για να κάνουν το ανύπαρκτο έργο τους!

Οι ελεγκτές που μπήκαν με εισαγγελική εντολή στη Δημοτική Επιχείρηση Προβολής και Επικοινωνίας του Δήμου, εκτός των άλλων απίστευτων κονδυλίων σπατάλης που αντίκρισαν -οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν γίνει παράνομα- έμειναν κάγκελο εντοπίζοντας λίστα 48 κινητών τηλεφώνων με πρόγραμμα που ξεκίνησε από την Vodafone και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Cosmote.

Ζήτησαν τον κατάλογο των προσώπων που τα χρησιμοποιούν, αλλά κανένας δεν μπορούσε να τους τον παραδώσει, ούτε υπήρχε κάποια εντολή παράδοσης - παραλαβής και χρέωσης! Κατόπιν τούτου, αναμένεται από τον εισαγγελέα να ζητηθεί η κίνηση αυτών των κινητών τηλεφώνων για την ταύτισή τους με τα πρόσωπα που τα χρησιμοποιούσαν, αφού οι λογαριασμοί που γίνονταν ήταν τεράστιοι και πληρώνονταν με δημοτικό χρήμα.

Το ερώτημα για την φοβερή αυτή σπατάλη σε καιρούς χαλεπούς από έναν καταχρεωμένο δήμο, είναι ξεκάθαρο προς τον δήμαρχο Πειραιά:

* Κύριε Φασούλα σε...

ποιους έχετε δώσει τσάμπα κινητά;

* Γιατί πληρώνει ο δήμος την επικοινωνία άσχετων προσώπων;

* Το ΠΑΣΟΚ τι λέει γι’ αυτή την αθλιότητα;

Τι λένε οι υπάλληλοι της ΔΕΠΕΠ:Σε επικοινωνία μας με υπαλλήλους της ΔΕΠΕΠ μας διαβεβαίωσαν πως οι λογαριασμοί είναι ατομικοί και πληρώνονται από τον καθένα ξεχωριστά, με τη μόνη διαφορά ότι μέσω της ΔΕΠΕΠ (Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Πειραιά) συμμετέχουν όλοι σε ένα καλύτερο οικονομικά ''πακέτο'' προσφοράς.

http://www.piraeuspress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου