Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΑΜΕ




ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ;



ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ

ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;

ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ;

Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ .......................



Στην Πλατεία Παιδικής Στέγης στη Νίκαια, η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Το μέλλον της Νίκαιας», σε συνεργασία με το “ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ” διοργάνωσε, την Πρωτομαγιά, συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια των κοινωνικών αγώνων.





Πριν τη συναυλία μίλησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Λογοθέτης και αποθεώθηκε από τους εκατοντάδες παρευρισκομένους.



Ο Σύλλογος φίλων του Καζαντζίδη τίμησε το Στέλιο Λογοθέτη για την Προσφορά του στον Πολιτισμό και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με φαγητό δωρεάν σε όλους τους παρευρισκομένους.



Για άλλη μια φορά φάνηκε η αγάπη του κόσμου της Νίκαιας στο Στέλιο Λογοθέτη, ο οποίος πολύ όμορφα τόνισε στην ομιλία του ότι θα κοιτάξει, ως Δήμαρχος της Διευρυμένης Δημαρχίας Νίκαιας – Ρέντη να μη βάλει φραγμούς και διαχωρισμούς στους Δημότες και να δημιουργήσει μία πόλη Πρότυπο για την οποία πολλοί θα μιλάνε στο μέλλον, και θα προσπαθούν να αντιγράψουν.



Μου αρέσει που είναι εκατοντάδες οι παρευρισκόμενοι !!

Α!!! Ναί οι υπόλοιποι ήταν δίπλα και έτρωγαν σουβλάκια . ΗΜΑΡΤΟΝ !!!

http://nikaiasos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου