Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για Μαθητές όλων των Σχολείων του Πειραιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα, ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με το εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι μπορούν να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.





Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης στο Δήμο Πειραιά, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πόλη και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, θα πραγματοποιηθεί η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά” έως 31 Μαΐου 2010.







Έως 31 Μαΐου 2010, στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά που είναι τοποθετημένα και λειτουργούν:



● Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ.Βενιζέλου (Νέο Φάληρο)

● Πλατεία Οδησσού

● Ακτή Μουτσοπούλου & Γρηγ.Λαμπράκη

● Ηρώων Πολυτεχνείου

(έναντι Πλατείας Κοραή)

● Πλατεία Πηγάδας

● Ακτή Μιαούλη (Ο.Λ.Π)



θα μπορούν όλοι να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές, γυάλινες συσκευασίες, αλλά και πλαστικές σακούλες και μπαταρίες.











Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά» περιλαμβάνει:

√ Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές ΟΛΩΝ των σχολείων του Δήμου Πειραιά, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως 31 Μαΐου 2010.

√ Διοργάνωση happenings στο χώρο του κάθε Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, κατά τη διάρκεια της Γιορτής Ανακύκλωσης αλλά και μουσικό happening κατά την ανακήρυξη των νικητών της Γιορτής Ανακύκλωσης.







Στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης υπάρχουν σημαντικά δώρα για τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, αλλά και εκπλήξεις για όλους:







1ο έπαθλο Netbooks

2ο έπαθλο ποδήλατα

3ο έπαθλο Mb3 players

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου