Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Οι Εργαζόμενοι Καθαριότητας Πειραιά για το επίμαχο Δημοτικό Συμβούλιο

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…!
Τον πανικό και την έλλειψη αυτοκυριαρχίας της Δημοτικής Αρχής, τα ξέραμε και τα έχουμε αναδείξει πολλές φορές. Τη συκοφαντία, την ψευδαίσθηση και την ανευθυνότητα του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου τη μάθαμε χτες στη Συνεδρίαση του.





Η θλίψη για τον διασυρμό του θεσμού του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης μας, διακατέχει όλους τους αυτήκοους και αυτόπτες, τουλάχιστον σαν πολίτες, που βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου χτες το απόγευμα, σε μια συνεδρίαση παρωδία για τους θεσμούς αλλά και την αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής.



Οι συνήθεις ύποπτοι εργαζόμενοι είναι πάλι οι ένοχοι που γράφτηκαν μαύρες σελίδες για την δημοκρατία και όχι η ανευθυνότητα, η αδιαλλαξία, η φοβία και η κατάργηση δικαιωμάτων που διέπουν την «κεντρική εξουσία του ενός» της Δημοτικής Αρχής.



Η απαξίωση και η λοιδορία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, «συνεργατών» όπως τους αποκάλεσε ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, που εκπροσωπήθηκε από μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τον Πρόεδρο της, δείχνουν τον άκρατο εγωισμό και τη μισαλλοδοξία που τους χαρακτηρίζει πλέον απέναντι στις δημοκρατικές διαδικασίες και τους θεσμούς.



Η «εξολόθρευση» της Συνδικαλιστικής Δράσης που βρίσκεται εμπόδιο στα «πόδια» τους και γίνετε τροχοπέδη στους μεγαλεπήβολους σκοπούς των «κρατούντων», έχει γίνει το μοναδικό έργο παραγωγής τους και το προβάλλουν σαν επιτυχία στον απολογισμό τους.



Η Συνδικαλιστική φίμωση που επιχειρείτε δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τους επιχειρούντες, που «ευαγγελίζονται» την Δημοκρατία και τον πλουραλισμό απόψεων και ιδεών. Η ελεύθερη έκφραση δεν φοβάται την ποινικοποίηση και την τρομοκρατία που δοκιμάζετε, δεν κάμπτεται από ψευδείς αναφορές και επικοινωνιακά τερτίπια προπαγάνδας.



Αλλά ούτε απειλούμαστε από τις μορφές «διαφύλαξης» που επικαλείστε.

Θα μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας σε ότι έχει να κάνει με το δίκιο και με τα δικαιώματα των εργαζομένων.

http://www.piraeuspress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου