Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας

Με τη συμμετοχή σαράντα μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας η Ετήσια Γενική Συνέλευση. Η Γενική Συνέλευση της Κυριακής ήταν επαναληπτική εκείνης που δεν έγινε την προηγούμενη Κυριακή 18 Απριλίου, καθώς δεν υπήρχε απαρτία.



Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κύριος Νίκος Σταμπουλής παρουσίασε τις οικονομικές καταστάσεις της προηγούμενης χρήσης οι οποίες εγκρίθηκαν από την πλειοψηφία. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι παρά την οικονομική κρίση της χρονιάς που πέρασε, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φυστικοπαραγωγών Αίγινας ήταν κερδοφόρος. Επίσης σύμφωνα με τον οικονομικό προϋπολογισμό που ανέπτυξε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριος Σταμπουλής για το 2010, προβλέπονται μεθοδευμένες κινήσεις ώστε να αντεπεξέλθει στο κλίμα της οικονομικής αβεβαιότητας.



Σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από τη χθεσινή συνέλευση, ήταν η ενημέρωση σχετικά με πρόγραμμα που έχει εκπονήσει στο Δ.Σ. ώστε να πουληθούν οι ποσότητες φυστικιού που είναι διαθέσιμες μέχρι τις 31/12/09, ώστε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στους παραγωγούς.

http://aeginaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου