Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Διαγράφτηκαν Αικατερίνη Κανελλά, Ανδρέας Αποστολίδης και Φίλιππος Χατζηπέρης

Σημαντικές εξελίξεις προδιαγράφει το Δελτίο Τύπου που λάβαμε και υπογράφεται από τη Δημοτική Παράταξη "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης". Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, μετά από συνεδρίαση μελών της Παράταξης διαγράφονται η κυρία Αικατερίνη Κανελλά, ο κύριος Ανδρέας Αποστολίδης και ο κύριος Φίλιππος Χατζηπέρης. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα:




Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Αίγινας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης" κ. Παναγιώτης Ι. Κουκούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



Όπως επανειλημμένα έχω αναλύσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, η "λήψη δανείου ύψους 980,000 ευρώ, είναι στην παρούσα φάση η μόνη ρεαλιστική λύση στις επείγουσες ταμειακές ανάγκες που δημιουργήθηκαν από τη μη πληρωμή στο Δήμο πάγων κρατικών χρηματοδοτήσεων λόγω της οικονομικής κρίσης.



Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αικατερίνη Κανελλά, Ανδρέας Αποστολίδης και Φίλιππος Χατζηπέρης αρνήθηκαν χωρίς βάσιμη δικαιολογία να στηρίξουν τη συγκεκριμένη επιλογή που αποφάσισε η παράταξή μας, παρά την προειδοποίησή μου ότι η επιλογή αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη, συνιστά μονόδρομο για την αντιμετώπιση του προβλήματος και η μη έγκρισή της θα έχει ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις στη λειτουργία του Δήμου.



Τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι οι συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αρνούνται να συμμετάσχουν στη λειτουργία της Παράταξης και στη διοίκηση του Δήμου με τρόπο συλλογικό, δημοκρατικό, δημιουργικό και σύμφωνα με τις βασικές αρχές που θέσαμε εξ αρχής και με συνέχεια υπηρετούμε. Τα γεγονότα αυτά με οδήγησαν να εισηγηθώ τη διαγραφή τους από μέλη της Παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης".



Η εισήγηση μου για τη διαγραφή τους τέθηκε υπόψη, συζητήθηκε και αποφασίσθηκε ομόφωνα από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Μαρία Γιαννοπούλου, Νεκτάριο Λεούση, Ευάγγελο Μπαρμπέρη, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Σοφία Πετρίτη, Ιωάννη Πούντο, Νικόλαο Πούντο, Νικόλαο Πτερούδη, Ελευθέριο Σταμπουλή και Γεώργιο Τσατήρη καθώς και τον Πρόεδρο Τ.Σ. Κυψέλης κ. Νικόλαο Μαρίνο.



Πιστεύω τέλος ότι οι διαγραφέντες σύμβουλοι, με τη στάση τους και τη γενικότερη πολιτική τους συμπεριφορά, έχουν απολέσει την εμπιστοσύνη των πολιτών που τους τίμησαν με την ψήφο τους και το σταυρό προτίμησης.



Αίγινα, 24 Απριλίου 2010. Από τη Δημοτική Παράταξη "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης".

http://www.aeginaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου