Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ναυάγιο Φασούλα στο Δήμο Πειραιά...

Διαλύει το ΠΑΣΟΚ στην πόλη ο Φασούλας. Πρότεινε… την Καλαγιά της αντιπολίτευσης για πρόεδρο της ΔΕΠΑΠ. Παραιτήθηκε η Μπόκοτα, ανεξάρτητος ο Βουράκης, «ντροπή» είπε ο Γκερλές




Του Δημήτρη Κατσικάρη
Πώς θα χαρακτηρίζατε τον Γιώργο Παπανδρέου εάν αύριο έκανε ανασχηματισμό και επανέφερε στο υπουργείο Οικονομικών τον Γιώργο Αλογοσκούφη ο οποίος ευθύνεται για το χάλι της χώρας; Μάλλον…

τρελό και δικαίως. Κάτι τέτοιο -τηρουμένων των αναλογιών- επιχείρησε ο Π. Φασούλας προτείνοντας την πρώην Αντιδήμαρχο του Αγραπίδη και σύμβουλο της αντιπολίτευσης Λίτσα Καλαγιά για Πρόεδρο της ΔΕΠΑΠ, την οποία όταν ανέλαβε το δήμο κατηγορούσε για την καταστροφή της δημοτικής αυτής επιχείρησης!

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό! Ο δήμαρχος Πειραιά του ΠΑΣΟΚ (;) Παναγιώτης Φασούλας εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο μετά από μήνες και πρότεινε, ο ίδιος, για νέα Πρόεδρο της ΔΕΠΑΠ την «καταστροφέα» πρώην Πρόεδρο της ΔΕΠΑΠ Λίτσα Καλαγιά!

Τι ακολούθησε; Διακοπή του συμβουλίου, σφοδρότατες αντιδράσεις των συνεργατών του, ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Βουράκη, αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γκερλέ και παραίτηση της Δάφνης Μπόκοτα από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου πολιτισμού!

Ο Π. Φασούλας, μετά τον Πειραιά, καταβαραθρώνει πολιτικά και το ΠΑΣΟΚ και το οδηγεί στον έσχατο εξευτελισμό με την παιδική χαρά της οποίας ηγείται, μέσω του Γ. Οικονομόπουλου!

Το χρονικό της απίστευτης αυτής γελοιότητας, εκτυλίχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο προετοιμασμένο κρυφά και εντελώς απροσδόκητα για τους αποσβολωμένους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας τον ίδιο τον Π. Φασούλα να προτείνει για Πρόεδρο σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου (!) και μάλιστα την κ. Καλαγιά, την οποία η δημοτική αρχή Φασούλα κατηγόρησε ευθέως, όταν ανέλαβε, για καταστροφική πολιτική στη ΔΕΠΑΠ, της οποίας ηγείτο επί Αγραπίδη!



Αιφνιδιασμός…Τον πιο τραγελαφικό όλων, είναι ότι μία ώρα πριν το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε υπό τον κ. Φασούλα, μετά από πολύ καιρό, η δημοτική ομάδα και στη συζήτηση που έγινε… δεν ενημερώθηκαν οι σύμβουλοι και οι αντιδήμαρχοι ότι στο συμβούλιο θα γίνει αυτή η απίθανη πρόταση, να αναλάβει την Προεδρία της ΔΕΠΑΠ η κ. Καλαγιά.

Και δεν ενημερώθηκαν -τους αποκοίμισαν- για να τους αιφνιδιάσουν και να περάσουν αυτή την απολίτικη και τραγελαφική πρόταση, που πρώτα απ’ όλα θίγει τους συμβούλους του ΠΑΣΟΚ, αφού όλους τους θεωρεί ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ να αναλάβουν αυτή τη θέση!

http://valaoritoy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου