Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Την πόρτα της εξόδου δείχνουν στον Π. Φασούλα στελέχη της παράταξής του ενώ το κλίμα που επικρατεί, στις τάξεις της πλειοψηφίας, χαρακτηρίζεται εκρηκτικό...

Η ανεξαρτητοποίηση του Βας. Βουράκη έριξε τον αριθμό της πλειοψηφίας στον οριακό αριθμό 21 (το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά αποτελείται από 41 μέλη). Στην πραγματικότητα ο Δήμαρχος έχει χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και στους μόνους που μπορεί να βασίζεται είναι οι Αξαρλής, Βρόντος, Αρώνης, Καρβουνάς, Μπρατσόλης, Αναγνώστου, Χρυσοφάκης, Αβραμίδης, Αγγελόπουλος, Γιούτσος, Μπενέτος και βέβαια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρεσβάνης που στηρίζει απόλυτα και σε όλες τις επιλογές του κ. Φασούλα και εκτελεί τις εντολές του.



Οι υπόλοιποι είναι πλήρως διαφοροποιημένοι να περιμένουν τη δημοσιοποίηση των πρώτων δημοσκοπήσεων για να αναλάβουν πρωτοβουλίες.



Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εξελίξεις στο Δήμο Πειραιά απασχολούν πλέον το ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, που έχει ήδη στα χέρια του τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που επιβεβαιώνουν την κατάρρευση Φασούλα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της παράταξης Φασούλα έχουν ενημερώσει σε υψηλό κομματικό επίπεδο, για τα «έργα» και τις «ημέρες» Φασούλα στο δήμο αλλά και για τις δραστηριότητες του κ. Οικονομόπουλου.



Οι μετρήσεις που έχουν διενεργηθεί, δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει πανηγυρικά το δήμο αν υποστηρίξει εκ νέου τον κ. Φασούλα.





Οι ίδιες μετρήσεις αναδεικνύουν το Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα ως την πρώτη επιλογή ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.



Εάν ο κ. Φασούλας δεν δείξει την «ευελιξία» που αναμένει το ΠΑΣΟΚ και δεν αποχωρήσει οικιοθελώς, τότε θα υπάρξει εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις και εξελίξεις.



Ταυτόχρονα πληθαίνουν οι φήμες ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε νεότερα (και σίγουρα….όχι ευχάριστα για τον κ. Φασούλα) από την εισαγγελική έρευνα για τη ΔΕΠΕΠ ενώ ακούγονται και για την υπόθεση των ρομποτικών κάδων.

http://www.piraeuspress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου