Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΑΛΛΟ ΜΠΑΖΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;;

Αυτή είναι η ταμπέλα για το 6 ΕΔΑΠΕ του Δήμου Κορυδαλλού!!!


Ρε σεις τα ΕΔΑΠΕ πρώην ΚΑΠΗ είναι για ηλικιωμένους ανθρώπους δεν για μπάζα...




Όπου βρείτε χώρο πετάτε και μια ακόμη παράνομη ταμπέλα κι έχει ο θεός...

Δηλαδή για να καταλάβουμε η μπουλντόζα τα οικοδομικά υλικά και τα υπόλοιπα τι σχέση έχουν με την ταμπέλα σας του 6ου ΕΔΑΠΕ;



Κάτι τέτοια είδε ο Πρωθυπουργός κι έφτασε να φτιάξει ιστοσελίδα για δαύτους..
 
. "Εξ ολοκλήρου από τα ίδια έσοδα της Νομαρχίας,η ανάπλαση των παιδικών χαρών του Δήμου Κορυδαλλού", ενημερώνει η ανακοίνωση του Νομάρχη Πειραιά. Το ίδιο και γιά τους Δήμους Νικαίας,Αγ. Ιωάννη Ρέντη,Πειραιά και Αμπελακίων.Στη Δραπετσώνα μάλιστα που είναι το ένα τρίτο του Κορυδαλλού περίπου, ξεκινά την ανάπλαση δέκα παιδικών χαρών.




Να υποθέσουμε ότι ο Νομάρχης βγήκε λίγες μέρες μετά από τις θριαμβολογίες του Δημάρχου μας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους; Μωρέ καλά έκανε ο άνθρωπος γιατί το έχουν παραξηλώσει οι του Κορυδαλλού.Εμείς μάλλον δεν έχουμε καταλάβει ότι ζούμε στην Λωζάνη,όπως έλεγε το παλιό λαϊκό άσμα, θυμόσαστε; Δεν φτάνει που παρουσιάζουν κάθε χρόνο ανέφικτα τεχνικά προγράμματα,δεν φτάνει που δεν έχουν μελέτες και όραμα γιά έργα με πόρους του υπερχρεωμένου Δήμου, δεν κάνουν και τίποτα γιά να διεκδικήσουν χρήματα από την Κεντρική Διοίκηση. Αντίθετα παρουσιάζουν σαν δικά τους τα έργα της Νομαρχίας,όπως άλλωστε και τις αναπλάσεις της Ταξιαρχών και της Αγίου Γεωργίου. Απ΄την άλλη παραδέχονται ότι όλα τα έσοδα του Δήμου δεν καλύπτουν τις λειτουργικές δαπάνες του, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρκώς έλλειμα.



Λοιπόν, άς παραδεχτούν ότι απ΄το 1994 που διοικούν τον Δήμο έφτιαξαν ένα αδηφάγο και υπερτροφικό τέρας, λέγε με ρουσφέτι και σπατάλες, και ότι μας καταχρεώνουν με δάνεια υποθηκεύοντας το μέλλον της πόλης.Και κάτι τελευταίο, ας μην καυχώνται ότι προχωρά η κατασκευή των υπόγειων γκαράζ στις κατάφυτες πλατείες Μέμου και Βενιζέλου.



Απλώς σπαταλάνε χρήματα που δανείζονται με βαρύ επιτόκιο.Οι πλατείες μας δεν είναι γιά να πλουτίσουν κάποιοι ιδιώτες με τον δικό μας δανεισμό.Χώροι γιά γκαράζ υπάρχουν αλλού, το έχουμε ξαναπεί, άς πάνε εκεί οι ιδιώτες να επενδύσουν τα δικά τους λεφτά και να πάρουν επιδοτήσεις της Ε.Ε, άν μπορούν.Σε μιά τέτοια περίπτωση ο Δήμος έχει την δυνατότητα να βάλει μίνι λεωφορεία γιά να μεταφέρει τους οδηγούς στο κέντρο της πόλης,όπως γίνεται σε άλλες πόλεις.
http://www.korydallos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου