Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Τους αφήνει απλήρωτους ο Δήμαρχος…

«Στην αρχή σε αγνοούν, στη συνέχεια γελούν μαζί σου, μετά σε πολεμούν και στο τέλος νικάς.» (Γκαντι)



Συνάδελφοι

Ο ψευτοαριστερός Δήμαρχος Στέλιος Μπενετάτος ανακοίνωσε ότι δεν θα καταβάλλει την τακτική μισθοδοσία των μόνιμων και αορίστου χρόνου συναδέλφων μας . Προχώρησε σε αυτήν την κίνηση δίχως να ενημερώσει τον σύλλογο εργαζομένων όπως όφειλε , και προσπαθεί μέσα στην σύγχυση που τον διακατέχει να μετατοπίσει τις δικές του υποχρεώσεις σε «τρίτους».

Η όλη του στάση είναι σπασμωδική και πραγματοποιήθηκε για να μην καταβάλλει (όπως έχει δεσμευτεί εγγράφως) τις υπερωρίες 8 μηνών , το επίδομα αδείας 2009 και τον μισθό Μαΐου στους εργαζόμενους της πρωην δημοτικής επιχείρησης . Προσπαθεί συνειδητά να επιβάλλει ένα καθεστώς οικονομικής τρομοκρατίας στον δήμο , εξυπηρετώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα κομματικά σχέδια του Κ.Κ.Ε .

Ο Δήμαρχος όσο και να αγνοεί το συνδικαλιστικό όργανο , όσο και αν το λοιδορεί , όσο και αν προσπαθεί να το σπιλώσει με τις γνωστές του προβοκάτσιες δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτε. Είναι απλά ένας αόρατος Δήμαρχος υπό προθεσμία δίχως να έχει την απαραίτητη κοινωνική συναίνεση . Η εργατική τάξη στην Νίκαια και οι πολίτες αυτής της πόλης του έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη , δίνοντας του την απάντηση που του αξίζει για τις διώξεις κατά των εργαζομένων και από την αντεργατική πολιτική που ακολουθεί.

Στον εκνευρισμό του μάλιστα προσπαθεί να καταπατήσει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και την δυναμική δράση του οργάνου και δεν καταβάλλει την πληρωμή του ενοικίου των γραφείων του συλλόγου(η διοίκηση οφείλει να παρέχει συνδικαλιστική στέγη στο συνδικαλιστικό όργανο Ν.1264)!!!

Επίσης έχει παράνομα παγώσει τα Β.Α.Ε. όπως και τις κρίσεις και τις μετατάξεις του προσωπικού…

Στην κλιμάκωση των προκλήσεων από την πλευρά της διοίκησης το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι σε περίπτωση που ο ψευτοαριστερός Μπενετάτος δεν καταβάλλει την τακτική μισθοδοσία θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια και θα προχωρήσει στην κατάληψη του γκαράζ και του τομέα πρασίνου .

- Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

- ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ !

- ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ!

- ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ Β.Α.Ε. ΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ!

- ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΖΙΜΟΤΙΡΙΟ:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ 
http://zimotirio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου