Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Η ΕΙΔΗΣΗ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Piraeus Press, υπήρξε ''μυστική'' συνάντηση του πρ. Υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον πρ. Δήμαρχο Πειραιά Χρήστο Αγραπίδη με κύριο θέμα, τι άλλο, παρά τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στον Πειραιά και την μέχρι τώρα πορεία τόσο του Δημάρχου Π. Φασούλα όσο και της ΝΔ και του ''αντιπολιτευτικού'' της ρόλου
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συζητήθηκαν εκτενώς μια πληθώρα ζητημάτων.
Η ΕΙΔΗΣΗ ...


Η είδηση όμως είναι ότι μπήκε στο τραπέζι από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και το ενδεχόμενο της εκνέου υποψηφιότητας του Χρήστου Αγραπίδη στον Πειραιά.



Είναι γεγονός πως ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για τις εκλογές του Νοέμβρη σε όλες τις Δημοσκοπήσεις και μάλιστα καταγράφει και αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά.



Ο κ. Αγραπίδης φέρεται να δηλώνει στο στενό του περιβάλλον πως δε διακατέχεται ούτε από ματαιοδοξία ούτε από υστεροβουλία και ο μόνος παράγοντας που θα τον παρακινήσει να κατέλθει ξανά στον πολιτικό στίβο ως υπ. Δήμαρχος Πειραιά, είναι ο πειραίκός λαός που του εμπιστεύθηκε τα ηνία της πόλης για μια οκταετία.



Συμπέρασμα: Ένας ακόμη δυνατός ''παίκτης'' μπαίνει στο παιχνίδι διεκδίκησης του Δήμου Πειραιά. Η ΝΔ θα πρέπει σύντομα να αποφασίσει ποιον θα στηρίξει γιατί ο καιρός πλησιάζει...
http://www.piraeuspress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου