Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Ανακοινώθηκε επίσημα η διάλυση του Δήμου μας

Κατατέθηκε στο υπουργικό συμβούλιο το σχέδιο Καλλικράτης, που περιλαμβάνει την προσάρτηση του Δήμου μας στον Δήμο Κερατσινίου με έδρα φυσικά το Κερατσίνι.


Όπως ήταν αναμενόμενο, η πλήρης αδιαφορία των κατοίκων για την τύχη του Δήμου διευκόλυνε την διάλυση.

Η λογική της αδιαφορίας για την τύχη του Δήμου είναι εξηγήσιμη μια που οι Δήμοι σχεδόν στο σύνολο τους έχουν μετατραπεί σε ποντικοφωλιές όπου τα διάφορα τρωκτικά τα οποία εμείς εκλέγουμε στήνουν λουκούλλεια πανηγύρια.

Η ταύτιση όμως των Δήμων με τα τρωκτικά είναι λανθασμένη και θα την πληρώσουμε ακόμη ακριβότερα μια που ο Καλλικράτης δεν προβλέπει τίποτα γι αυτά. Απλώς μας δηλώνει ότι θα τα περιορίσει.Έτσι κι αλλιώς, από βδομάδα, πρέπει να κάνουμε εντατικά μαθήματα εκμάθησης των λαμόγιων του Κερατσινίου που θα εμφανιστούν σαν σωτήρες, μια που ο Καλλικράτης δεν ασχολείται μαζί τους και τους κάνει μπαλάκι σε μας.

Ένας εύκολος τρόπος θα είναι να παρακολουθήσουμε τις επιλογές των ντόπιων (λαμόγιων) για να μάθουμε τους καινούργιους.Ααα!!! και μην ξεχνάτε.

Οι τοπικοί βουλευτές έχουν βαριά ευθύνη και συμμετοχή στη διάλυση του Δήμου.

Αν σας παραμυθιάσουν ότι όλα γίνονται με καλό σκοπό, μην ξεχάσετε να τους πείτε ότι ποτέ δεν εκλέχτηκε άχρηστος Δήμαρχος χωρίς την συμπαράσταση τους.http://drapetsona-manos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου