Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Επικριτικά σχόλια γίνονται για τον πάλε ποτέ νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα

Μας πήραν χαμπάρι




Επικριτικά σχόλια γίνονται για τον πάλε ποτέ νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα.
Εκεί που τα εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια μέχρι σήμερα, ευρώ της νομαρχίας Πειραιά δεν έφτασαν για να δημιουργήσουν μια άλλη εικόνα από αυτή που ζουν καθημερινά οι Πειραιώτες άρχισαν δειλά - δειλά να γράφονται δυο στιχάκια για το αυτονόητο.

Την εικονική πραγματικότητα που θα τους υποδείξει το κόμμα θα την ξαναψηφίσουν όμως οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ αλλά και των άλλων κομμάτων και ας την πληρώνουν στο φινάλε όλοι οι Έλληνες από τον κεντρικό κορβανά του χρέους και των ελλειμμάτων. Είτε απευθείας, είτε μέσω Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και ΟΛΠ.

Τα λαμόγια και τα γκόλντεν μπόις της αυτοδιοίκησης τα έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τα τελευταία χρόνια αλλά εδώ που έχουμε φτάσει είναι πολύ πιθανό οι αγανακτισμένοι πολίτες να επιστρέψουν το λογαριασμό στον αποστολέα και με τόκο κοινωνικά εκρηκτικό.

Σε ανάρτησή του το μπλόγκ Τρελλό Κουνέλι γράφει:





ΧXL Ο Νομάρχης Πειραιά!



30.3.2010



Δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση ο νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας μιας που λόγο των εορτών απέστειλε χιλιάδες πανάκριβες ευχητήριες κάρτες, φυσικά με έξοδα της Νομαρχίας!



Προεκλογικό έτος... θα μας πείτε και μιας που ο νομάρχης φλερτάρει με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια είπε να στείλει καμιά 20000 χιλιάδες κάρτες να κάνει το.. κομμάτι του….



Αλήθεια κ. Νομάρχα μπορείτε να μας πείτε το κόστος της συγκεκριμένης κάρτας; Μπορείτε να μας πείτε πόσες κάρτες αποστείλατε και ποιος τις πλήρωσε;



Ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια των αναγνωστών που κρίναμε ότι δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσουμε στις σελίδες μας.



Το κείμενο αναδημοσιεύτηκε από άλλο μπλογκ, το Δημοτικό Σαφάρι που παραθέτει και τις ευχητήριες κάρτες. Και η σκυτάλη της ενημέρωσης μακριά από τα τιμολόγια παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών συνεχίζεται.





Και αν το Τρελό Κουνέλι ή το Δημοτικό Σαφάρι ίσως να μην τα γνωρίζετε πολλοί από εσάς, σίγουρα γνωρίζετε το μπλόγκ Τρωκτικό που επέλεξε να αναδημοσιεύσει και αυτό μια ανάρτηση από το Δημοτικό Σαφάρι. Να τι γράφει το κείμενο
"Που είναι ο Νομάρχης Πειραιά οεοοοο; "





"Άφαντος ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας από ένα σημαντικό θέμα που παρουσίασε χθες η εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα για τον ιστορικό χώρο που έγινε η ναυμαχία της Σαλαμίνος….



Τώρα θα μου πείτε και δίκαιο θα έχετε αν ήταν κανένα θέμα για καμία χαλασμένη μπριζόλα η κανένα χαλασμένο λουκάνικο ο νομάρχης Πειραιά «αυτοαποκαλούμενος και ως άγιος των καταναλωτών» θα είχε βγει παράθυρο...

ακόμα και στα μεσημεριανά..



Άσε που θα είχε βγάλει και καμία 30000 χιλιάδες φυλλάδια διαμηνύοντας τα ακόμα και στο νομό Μαγνησίας… ….



Ακούστε τι πάνε να κάνουν οι αθεόφοβοι …..



Πάνε να αλλάξουν την χρήση γης από αδόμητη που είναι έως σήμερα και να την κάνουν να δομείται για να την σπρώξουν στους Κινέζους…..



Για σου βρε Γιωργάκη με την Κοινωνία Δικαίου που μας ζάλισες προεκλογικά και με τον κολλητό σου «ΑΓΙΟ των ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ»



Όσο για τον διορισμένο πρόεδρο του ΟΛΠ κ. Ανωμερίτη;



Λέμε να μην ασχολούμαστε με πολιτικά «πτώματα»



Αμ το άλλο; o Καρατζαφέρης; Επιστράτευσε βουλευτή Θεσσαλονίκης να εκπροσωπήσει την Β΄Πειραιά ενώ σε αυτήν την περιφέρεια εκλέγεται βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ ο Γιώργος Ανατολάκης…..



θα μου πείτε τώρα αν o Ανατολάκης ξέρει σε ποια περιφέρεια ανήκει η Σαλαμίνα;;;;; δίκαιο θα έχετε….. "



[ Αν θυμόμαστε καλά κάποιος Κώστας Χαρδαβέλας είχε θέσει υποψηφιότητα στο δημοτικό συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα... Στη μαύρη λίστα λοιπόν. ]



Αυτά γράφουν εκφράζοντας τις προσωπικές τους απόψεις.
 
 
http://edo-peiraias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου