Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Τάσος Κάρλες: Ο κ. Φασούλας ΦΟΒΑΤΑΙ να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Πειραιά

Η Δημοτική Παράταξη ''ΩΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑ'' καταδικάζει την απαράδεκτη εικόνα που παρουσίασε η Δημοτική Αρχή του κ. Φασούλα κατά την πρωτοφανή συμπεριφορά που προσέβαλε τους συμμετέχοντες Δημοτικούς Συμβούλους, προσέβαλε τους εκπροσώπους των εργαζομένων, προσέβαλε τους Δημότες που παρακολουθούν τα Δημοτικά Συμβούλια και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.






Επί δύο ώρες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συζητούσε και συμβουλευόταν με τον αόρατο Δήμαρχο και μονίμως απόντα από τα Δημοτικά Συμβούλια κ.Φασούλα, στο εάν θα γίνει ή δεν θα γίνει Δημοτικό Συμβούλιο , τελικά απεφασίσθη να μην γίνει λόγω της παρουσίας εκπροσώπων των εργαζομένων.



Ο μόνιμος πια Φόβος του κ.Φασούλα στο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Πειραιά και των κατοίκων του καθώς και των εργαζομένων του Δήμου τον οδηγούν στο να κάνει όλο και λιγότερο Δημοτικά Συμβούλια (όποτε γίνονται αυτά) με αποτέλεσμα να παραμένουν τα προβλήματα άλυτα και ο Πειραιάς να παραλύει κάθε μέρα και περισσότερο.



Μετά από όλα αυτά έχει καταστεί πλέον επικίνδυνος και επιζήμιος για την πόλη του Πειραιά και η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο κ.Φασούλας στην πόλη του Πειραιά είναι η άμεση αποχώρηση του.
 
http://www.piraeuspress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου