Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Αυτό θα πει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!.. Διανομή Εφημερίδων με αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά! Γιατί άραγε;

Αυτό είναι ηθικό κ. Φασούλα;




Αυτοί στο Δήμο Πειραιά δεν έχουν το Θεό τους... Αγόρασαν, ποιος ξέρει με ποιανού τα λεφτά, εκατοντάδες αντίτυπα συγκεκριμένης εφημερίδας κόστους 1,5 ευρώ έκαστος και τη διένειμαν με αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά σε όλα τα Διαμερίσματα, στις υπηρεσίες που είναι υπό την εποπτεία του Δήμου Πειραιά και στις οποίες συναθροίζεται πλήθος κόσμου καθημερινά. Γιατί όμως έγινε όλο αυτό;...





Η στίβα των εφημερίδων σε ένα από τα Δημοτικά Διαμερίσματα...





Πολύ απλά γιατί το συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας είχε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του κ. ΦΑΣΟΥΛΑ, ο οποίος διακρινόταν στο εξώφυλλο του ένθετου ''ΠΟΛΙΤΙΚΑ'' της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.





Το ένθετο της εφημερίδας



Αναρωτιόμαστε λοιπόν πόσο δεοντολογικό είναι να χρησιμοποιείς Δημοτικούς Υπαλλήλους για να διακινήσεις το διαφημιστικό σου υλικό κ. Δήμαρχε.

Αναρωτιόμαστε επίσης αν η Διαφήμιση στον εαυτό σου Δήμαρχε ΚΟΣΤΙΣΕ τίποτα στο Δήμο Πειραιά και κατ' επέκταση στους Δημότες της πόλης!
Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν αυτή η κίνηση, δηλαδή η αγορά και η οργανωμένη διανομή εφημερίδας σε δημόσιους χώρους του Δήμου Πειραιά με ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του εαυτού σου, αποτελεί προπαγάνδα ή όχι κ. Φασούλα... και μάλιστα στις πλάτες άλλων!


ΕΛΕΟΣ!



Τον σταύρωσες τον Πειραιά, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες... Ευτυχώς η Ανάσταση είναι πολύ κοντά!

http://www.piraeuspress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου